Megint kissé el vagyok maradva, sajnos nem indul túl jól ez az év, ami a bejegyzéseket illeti. Nem rég költöztem, úgyhogy januárban megfelelő lakás felkutatásával voltam elfoglalva, de végül elég hamar sikerült levezényelni az egészet. Igaz az időjárásnak köszönhetően majdnem megbukott a költözés, de azért végül hála a remek kollegáknak, gond nélkül ment minden.
Aztán van itt két remek hír, világhírnévre török kéremszépen :) Igaz erősen elkésve számolok be az eseményekről, de nagyon örültem mikor megláttam, hogy a Vacsoracsata honlapján megjelent az egyik recept, amit itt közzé tettem. Az adást konkrétan nem láttam, nem volt tv-m, úgyhogy csak utólag vettem észre.
A másik oldal, amit ajánlanék az a Gasztro Miner lenne. Ez tulajdonképpen egy gyűjtőblog, amin mindenféle más gasztroblogról érkeznek a bejegyzések. Tulajdonképpen praktikus, nem kell egyesével nézegetni a sok blogot, mert itt mindig megjelennek az új bejegyzések. Bevallom túlságosan sokat nem nézegettem még én sem az oldalt, de majd talán később jobban figyelemmel követem.
Akad egyébként pár posztolni való dolog, igaz a megvalósulás különböző fázisaiban vannak (: Lesz egy lampion, ami már félig kész, bár akinek ígértem szerintem már rég letett róla, hogy valaha is elkészül :) Pedig nagyon megálmodtam, hogy a szobájában álló zongorán milyen remekül fog mutatni, de sajnos menet közben elszállt az ihlet, úgyhogy a gyártási folyamat is megszakadt. Mindenesetre most úgy érzem nem sokára mégis elkészül. Tulajdonképpen csak a rajzolás a nehéz, mert utána már csak egy kis kasírozás meg ragasztás van hátra :)
Tervben van még egy rázókendő is, de attól félek, hogy az nagyon sokáig fog tartani és nagyon aprólékos lesz. Az alapanyagok már megvannak, már csak neki kell kezdeni. Kíváncsi leszek azért, remélem sikerül, mert nem olyan könnyű idehaza gyöngyöset venni, és így jó lenne, ha meg tudnám magam csinálni. Majd meglátjuk (;
Addig is a farsangra való tekintettel felfalok pár fánkot baracklekvárral, és ideális esetben este újra jelentkezek egy nem csak rizsázós és ígérgetős bejegyzéssel (o;
Aztán van itt két remek hír, világhírnévre török kéremszépen :) Igaz erősen elkésve számolok be az eseményekről, de nagyon örültem mikor megláttam, hogy a Vacsoracsata honlapján megjelent az egyik recept, amit itt közzé tettem. Az adást konkrétan nem láttam, nem volt tv-m, úgyhogy csak utólag vettem észre.
A másik oldal, amit ajánlanék az a Gasztro Miner lenne. Ez tulajdonképpen egy gyűjtőblog, amin mindenféle más gasztroblogról érkeznek a bejegyzések. Tulajdonképpen praktikus, nem kell egyesével nézegetni a sok blogot, mert itt mindig megjelennek az új bejegyzések. Bevallom túlságosan sokat nem nézegettem még én sem az oldalt, de majd talán később jobban figyelemmel követem.
Akad egyébként pár posztolni való dolog, igaz a megvalósulás különböző fázisaiban vannak (: Lesz egy lampion, ami már félig kész, bár akinek ígértem szerintem már rég letett róla, hogy valaha is elkészül :) Pedig nagyon megálmodtam, hogy a szobájában álló zongorán milyen remekül fog mutatni, de sajnos menet közben elszállt az ihlet, úgyhogy a gyártási folyamat is megszakadt. Mindenesetre most úgy érzem nem sokára mégis elkészül. Tulajdonképpen csak a rajzolás a nehéz, mert utána már csak egy kis kasírozás meg ragasztás van hátra :)
Tervben van még egy rázókendő is, de attól félek, hogy az nagyon sokáig fog tartani és nagyon aprólékos lesz. Az alapanyagok már megvannak, már csak neki kell kezdeni. Kíváncsi leszek azért, remélem sikerül, mert nem olyan könnyű idehaza gyöngyöset venni, és így jó lenne, ha meg tudnám magam csinálni. Majd meglátjuk (;
Addig is a farsangra való tekintettel felfalok pár fánkot baracklekvárral, és ideális esetben este újra jelentkezek egy nem csak rizsázós és ígérgetős bejegyzéssel (o;
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése