Fehér forró csoki
Hozzávalók:
- 6 dl tej
- 8 dkg fehér csoki
- 1 dl tejszín
- 1 tk. reszelt narancshéj
- 4-5 ek. narancslikőr (én Contreau-t használtam)
A tejet egy kis lábosban felmelegítjük, beleszórjuk a durvára vágott csokit, és felolvasztjuk. Közben verjük fel a tejszínt. A forró csokoládéba reszeljük bele a narancshéjat, és öntsük bele a narancslikőrt, habverővel kicsit verjük fel. Tejszínhabbal és narancshéjjal megszórva tálaljuk.
Nálam lemaradt a tejszínhab, mert nem volt. Nomeg a narancstól sárga lett a teteje, olyan mintha vajas lenne (:
Kisalföld Gasztro Magazin 2010.01.13.
Nálam lemaradt a tejszínhab, mert nem volt. Nomeg a narancstól sárga lett a teteje, olyan mintha vajas lenne (:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése