Ezt a receptet a Spectrum Homeról (korábbi deko tv) lestem el, mégpedig úgy emlékszem, hogy a River Cottage című műsorban volt. Bevallom fogalmam nincs milyen arányban keverték a páchoz az összetevőket, de persze ez a lekváros-gyömbéres összeállítás rögtön megfogott. Én csirkemellet pácoltam most, de valahogy úgy hiszem, hogy sertéshez jobban passzolna. Egy kicsit túlzásba estem a gyömbérrel, valóban nagyon domináns lett, bár nekem ez nem volt akkora probléma, csak tesóm reklamált egy kicsit.
Egy pár órát legalább pácoljuk a húst, vagy akár egy éjszakán át. Szükség esetén még utólag sózzunk.
Ribizlilekváros grillpác
Hozzávalók:
- ribizlilekvár
- gyömbér
- fokhagyma
- szójaszósz
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése