2011. január 9., vasárnap

Fülbevaló a cakkos karkötőhöz

Íme a fülbevaló a karkötőhöz. Csináltam egy gyűrűt is, de az sajnos nagy lett, mivel a minta miatt nem lehetett akármikor befejezni. Talán majd abból is csinálok egy másikat. Nem hordok gyűrűt valójában, most ki tudja miért jutott eszembe, hogy csináljak egyet (:

11 megjegyzés:

Anazar írta...

Csinos darab!

dia írta...

Köszönöm (:
Itt sajnos a színek nem túl jók, a fotózást még gyakorolnom kell...

Névtelen írta...

"Nem hordok gyűrűt valójában, most ki tudja miért jutott eszembe, hogy csináljak egyet (:"

Lenne tippem. :)

Din.

dia írta...

Éspedig?

Névtelen írta...

Freud meg ilyenek. :) Természetesen nem bántó akart lenni.

Boldog Új Évet neked!

dia írta...

Hát úgy nézem nem igen jár egy rugóra az agyunk, mert még mindig nem vágom... De mondjuk én lassú vagyok, szóval én nem vagyok meglepődve. Félek is, hogy mindjárt jön "enes", aztán pár szmájli keretében megkommentálja ezt (;

Névtelen írta...

Hat nem. :) Nem surun jart. Csupan arra celoztam, de igy mar nem poen, hogy magyarazni kell ;) hogy itt egy lany, akinek nincsen gyuruje, es gyurut csinal maganak. Van ugye freudi elszolas, vajon freudi cselekves van-e.

Keso van, az ember ilyenkor mar faradt. :)

bocsi.

Din.

dia írta...

Hát... nincs sok összefüggés a gyűrűcsinálás meg a házasság között, ha erre céloztál, erről biztosíthatlak (;

Névtelen írta...

Gondoltam. :) azert mondtam hogy annyira nem jo poen. :)

Viszont eppen a napokban ragodtam azon hogy el kellene menni a haverokkal valami olcso, de szep, es viszonylag kozeli helyre. Nezegettem az utleirasod utan az Albaniaban, Montenegroban keszult kepeket. Ez a Kotor pl. egeszen szepnek tunik.

Lehet ez lesz az uticel, csak meg ugye nem tudom, kocsival vagy mivel. Mit javasolsz? Meg ugy arban milyen volt, mondjuk egy goroghoz hasonlitva?

Amugy jok a kepek, es sajnalom hogy az utibeszamolot nem tuzdelted tobb keppel. :)

Lassan megyek haza, lejart a munkaido.

Din.

dia írta...

Montenegró szép, hegyes ország, ha nem ragaszkodtok a tengerparthoz akkor biztosan érdemes megnézni az ország északi részén lévő Durmitor nemzeti parkot. Én sajnálom, hogy nekünk anno nem volt erre időnk.
Azt nem tudom, hogy repülővel hogy lehet odajutni, de a buszt vagy vonatot csak akkor ajánlanám, ha nagyon kalandvágyóak vagytok (; Autóval nem gond sztem, a bezin is olcsóbb, mint itthon (:
Görögországban sosem jártam, úgyhogy nem tudom ott milyenek az árak. Montenegró korrekt volt, úgy mondanám, nem drágább, mint itthon. A tengerpart nagyon túristás volt, úgyhogy gondolom ha kevésbé zsúfolt helyre mentek az bizonyára olcsóbb.
Amúgy a legtöbb tengerparti településnek van nagyon szép szűk utcás óvárosa. Amolyan hangulatos, mediterrán.

enes írta...

Francba, lemaradtam a nagy momentumomról!!! Kiélhettem volna szubkonszcionális (csak hogy még tovább foroghasson Freud papa sírjában) szereplési vágyamat, de saját nemtörődömségem miatt tovább haladt az előadás nélkülem... menten sírva fakadok. Sebaj, ami késik, nem múlik, hát íme, a várva várt és rettegett mosolygós kommentár. xD

Szóval kedves Dia, véleményem szerint semmi gond nem volt itt a tempóddal, egyszerűen csak reálos vagy. :) Bölcsészként sokat szívok az életben, de levágom az ilyen megjegyzéseket. ;)