2008. november 12., szerda

Hal fűszeres morzsakéregben

Régóta félretett recept és már egy ideje akciósan megvett hal :) Tesómnál csináltuk, némi módosítással. Nem volt aprító, így egyszerűen zsemlemorzsát használtunk. A morzsa homogenizálásában is segített volna az aprító, mert így nem érződött a fokhagyma sem, a citrom viszont annál jobban. Nem is nagyon van mit hozzáfűzni, nekem ez nagyon ízlett így :) Villámgyorsan készen van, mondjuk 40 perc sütéssel együtt. Tilápiából vagy pangasiusból csináltuk, nem emlékszem pontosan.


mindmegette.hu: Tengeri hal fűszeres morzsakéregben

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tilápiából vagy pangasiusból csináltuk,

- meg soha nem hallottam ilyen halakrol. :) de azt sem tudtam hogy ilyen nagy halevok vagytok. :)
Multkor irtam ket halas receptet, de nem fogott meg nagyon. :)
Nem reagaltal ra, gondoltam nem szeretitek a halat.

De ismet megleptel. :)

Tesod is eszi a halat ezek szerint? :)

Ez a szamlalo az, amit multkor kerestem? :) Meg nem sikerult megtalalnom. :) Meg nem is ertem ra nagyon sok itt a melo. :)

D.

dia írta...

Mindig meglepődök egy kicsit a közvetlen stílusodon :) Már kezdek gyanút fogni, hogy valójában ismerjük egymást, te meg jót röhögsz rajt, hogy én béna módon nem jövök rá (o;
Milyen számlálót keresel?

Névtelen írta...

Szia!

Elnezest kerek a kozvetlen stiluson. nem akartalak vele megbantani.
Keves blogot olvasok, talan azert alakult igy. Nem hinnem, hogy kinevetnelek. Tudod, mindig az elbizakodott ember koppan nagyobbat.

Ha mondjuk ismernenk egymast, akkor sem felteleznem, hogy nem jonnel ra, hogy ismerjuk egymast. ;) Nem felteteleznem, hogy veled lehetne ilyet csinalni.

Ez a tipikus vajon tudja, hogy tudom hogy tudja, hogy tudom hogy... jatek. :)

Amugy az elobb valami szamlalot lattam itt, az oldalon, de majd jobban megnezem mindjart. Meg multkor "beszeltuk" hogy valami google statistic nevu cuccal / tuti nem ez a neve :) / nyomon lehet kovetni, hanyan neznek egy blogot. :)

Hogy temaba vagot is irjak. :) Hetvegen szet fogom magam unni egyedul itt Svajcban. Minden ismerosom elhuzott haza, MO-ra. Az ido meg nem szep a kirandulashoz.

Bar mar kineztem egy tavat itt a hegyteton, 10 km messze. :) eselyes. :)

Nem farasztalak tovabb, meg van legalabb egy oram a melobol. :(

Meglep, hogy ilyen gyorsan reagalsz a megjegyzesekre. Te is surun nezel levelet. :)

Szia

D. aki neha tul kozvetlen? :)