Ismét Frank Júlia receptjét vettem. Nem ragaszkodom a felvágottakhoz, szeretem a sajtkrémeket, körözötteket és hasonlókat. Mindig csak gondoltam rá, hogy majd csinálok, ráadásul van is itthon mindig túró, ami sok ilyesminek alapja. Most is ebben a hiszemben választottam, nem győztem anyukámnak mondani, nehogy elhasználja az összeset a vargabéleshez, aztán ma reggel szembesültem vele, hogy valójában ehhez nem is kell (;
Tojásos-fűszeres krém
Hozzávalók:
Tojásos-fűszeres krém
Hozzávalók:
- 1 dl kefir
- 5 dkg vaj
- 2 tojás
- 1 ek reszelt sajt
- 1 csokor snidling vagy zöldhagyma zöld szára
- 1 tk mustár
- 1 gerezd fokhagyma (szerintem mehet több is)
- 1 kk só és curry
A tojásokat keményre főzöm, majd meghámozva apróra vágom.
Keverőtálba teszem, hozzáadom a vajat, a zúzott fokhagymát, a finomra aprított snidlinget és a fűszereket. Az egészet habosra keverem.
Keverőtálba teszem, hozzáadom a vajat, a zúzott fokhagymát, a finomra aprított snidlinget és a fűszereket. Az egészet habosra keverem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése