2009. október 25., vasárnap

Ezüst szett

Tegnap nekiálltam megcsinálni a múltkori szerzemény hosszú szalmagyöngyökből a nyakláncot. Miután kétszer is szétszedtem és egyszer a macska is kiborította a gyöngyöt már kész is van :) Maradt a pálcikákból négy, úgyhogy csináltam fülbevalót is. Majd meglátjuk milyen, lehet, hogy annyit nem fogom hordani, mert nem vagyok annyira elragadtatva tőle.
Ez a nyaklánc amolyan nyakörv-szerű, szorosan áll a nyakon. Gallér-szerűt akartam először, de az valahogy nem sikerült igazán jól.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Amugy nem rosszak ezek a lancok es ekszerek. Sot - annak ellenere hogy nekem nincsen izlesem - eleg jok. :) Persze most ez bok-e ezek tukreben, vagy sem, azt rad bizom.

Mondjuk nem tudom elkepzelni, hogy all nyakon, ahogy leirtad. De gallerkent sem tuti, hogy magam elott latom.

Viszont ha latsz ebben fantaziat akar probalkozhatnal ezzel a dologogal komolyabb szinten is, mert lehet, meg tudnal belole elni.

Jo, most csak otletelek, de imho tenyleg szepek, amit csinaltal.

Es a link is kulon nyilik mar meg. :)


Szia!

Din

dia írta...

Itt egy kép, ez alapján talán el tudod képzelni hogy áll: http://www.meska.hu/img/product/normal/f/a/fairysdreams_product_3829_090903155003_1.jpg
Ez tényleg az ember nyakán van, mint a nyakörv (;
Amúgy mikor ezt az ezüstöt csináltam pont gondoltam arra, hogy nem csinálnám ezt hivatásszerűen, mert úgy megfájdult a nyakam (o; De lehet, hogy van valami spec asztal/szék, amivel nem kell úgy nekihajolni.

Névtelen írta...

Jah, nezem. Hasonlora gondoltam. mondjuk az sem lehet semmi, mikor ezt hordjak a csajok. :) Nem kenyelmetlen?

Szerintem ha beleasnad talalnal hozza toolt. :) Olyan ez, mint a vasalas. azt is lehet allva.

Amugy nekem ritkan tetszenek ilyen sajat keszitesu ekszerek, de most tenyleg tetszett.

Din.