tag:blogger.com,1999:blog-1766922768284909143.post7444730363354325547..comments2022-03-04T20:14:21.838+01:00Comments on dia blogja: Bulgurdiahttp://www.blogger.com/profile/05816869719493159116noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1766922768284909143.post-31582999725106689422011-01-09T15:56:22.897+01:002011-01-09T15:56:22.897+01:00Majd legközelebb kevesebb vizet öntesz rá, és kész...Majd legközelebb kevesebb vizet öntesz rá, és kész. Kísérletezni kell. Én ma csináltam egy nem formálható trüffelt pl (; Úgyhogy majd következőre, mert az íze amúgy tök jó (;diahttps://www.blogger.com/profile/05816869719493159116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1766922768284909143.post-15641524003181864662011-01-09T13:19:44.786+01:002011-01-09T13:19:44.786+01:00Megfőztem és rajongom! :) Nekem való gyors, egysze...Megfőztem és rajongom! :) Nekem való gyors, egyszerű, de finom kaja... :) (Persze ismét vakolni lehetne vele, de nem én lennék, ha nem ilyenre sikerült volna... :P )eneshttps://www.blogger.com/profile/11856743041065699633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1766922768284909143.post-55128789143997246902011-01-08T21:08:44.383+01:002011-01-08T21:08:44.383+01:00Külön köszönet ezért a bejegyzésért, mert úgyis má...Külön köszönet ezért a bejegyzésért, mert úgyis már meg akartam főzni a bulguromat, csak picit tanácstalan voltam. <br />Sebaj, holnap megfőzöm és talán hétfőre is marad még, hadd röhögj az eredményen (mert magamat ismerve nem lesz ilyen szép, mint a tiéd). :)eneshttps://www.blogger.com/profile/11856743041065699633noreply@blogger.com